Få en dongeri mini skjørt inn i garderoben din

Mini skjørt har eksistert i ganske mange år nå. Det glapp ut av mote i åttiårene for en liten stund, men siden oppstarten har det vært en svært populær mote valg for de unge og eldre damer likt.

Bildet kreditt: http://1-moda.com/
Bildet kreditt: http://1-moda.com/

Dongeri mini skjørt topper listen over må ha mini skjørt. Det er så allsidig og komfortabel de er veldig vanskelig å motstå. De kan brukes hele året med noen tilbehørs justeringer og en rask endring i fottøy.

vinter slitasje

Iført en dongeri mini skjørt i de døde av vinteren er en svært fasjonable trend. Selvfølgelig vandre rundt nakne bein i de døde av vinteren er ikke den beste ideen. Ved å legge noen tilbehør kan du nyte din skjørt gjennom hele vinteren og fortsatt være varm.

Leggings er alle raseri akkurat nå; du kan skli et par fargerike eller enkle sorte leggings på under skjørtet. Legg en smart par støvler og du nå se ut som en av de beste modellene eller en Hollywood-kjendis.

En over sized genser sammen med en dongeri mini skjørt vil også se super chic i vinter tid. Ikke glem å legge til noen leggings å matche og støvlene.

Våren inn i sommer

Når været har varme opp kan du kaste alle de ekstra klær og bære en paret opp med en tank top eller en t-skjorte og et par lysbilder. En mote favoritt er å ha et par flip flops med et skjørt. Noen kjendiser vil fortsatt traske rundt i støvler sans leggings med sine skjørt gjennom hele våren og sommeren.

Mini skjørt ble gjort for sommeren; de er omsorg gratis og ser flott ut. De er mye dressier enn shorts ennå ikke over dressy. De ser flott på alle typer sosiale sammenkomster.

omsorg

Ta vare på skjørtet er så enkelt, uten renseri bekymringer, du bare maskin vask og tørk. Alle bomulls modeller kan også hoppe tørketrommelen og linje tørr å unngå krymping.

Disse store skjørt er lav pris, lett tilgjengelig og kan bære deg gjennom alle årstider. De er definitivt en garderobe stift som rett og slett aldri går ut av stilen. En dongeri mini skjørt bør være i alle kvinners klesskap, de er morsomme å bruke og ser flott ut på omtrent alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *