Ulike stiler av brudekjoler

Det er mange forskjellige stiler av brudekjoler der ute, og for å finne den perfekte det er lettere hvis du forstår hva slags terminologi som du kan høre i kataloger, magasiner eller i en butikk.

brudekjoleBrudekjole laget av Bridesire

Her er noen av de vanligste begrepene og faktorer å vurdere når du velger din kappe og hvordan du kan sørge for at du plukke den perfekte stilen for deg.

lengde

Det er vanligvis to typer brudekjoler, lange og korte. Avhengig av måneden hvor bryllupet finner sted, kan det hende du foretrekker det ene eller det andre. Korte kjoler kommer i tre forskjellige stiler:

  • Mini lengde – sitter like under hofte
  • Kne lang – noen ganger dekker kneet eller sitter like over det
  • Under kneet – slutter rundt leggen, veldig 1950-tallet mote

Hvis du blir revet mellom en kort og lang kjole så kan du ha begge deler! A 1 eller 2 stykke kort og lang kjole kan se flott hvis det passer din kroppsfasong.

skjørt

Undersiden av brudekjolen kan formes veldig annerledes.

  • En ball kjole stil er perfekt for de som leter etter et eventyr bryllup. Denne typen puffy, full skjørt er vanligvis forbundet med en montert bodice og ser flott ut på de med en fyldigere figur.
  • Brudekjoler imperium strømme fra halsen hele veien til bunnen av kjolen, bedre egnet for kvinner med en slank figur.
  • Mermaid skjørt passer til kroppen og trimme hele veien ned. Dette passer de fleste kropps stiler, men er svært dramatisk, så er anbefalt for de som er sikre.
  • A-line kjoler er montert rundt den øverste halvdelen av kroppen og deretter strømme til bakken som ligner en øvre tilfelle A. Disse typer kjoler gi illusjon av høyde og passer de som er kortere.
  • Trompet skjørt kjoler begynner å blusse ut rundt hoftene, og er løstsittende på beina, disse klemme kroppen og passer de som er slanke og komfortabel med sin figur.

revers

Backless bryllup kjoler er ideell for de med en feminin tilbake og skal gifte i vår- eller sommermånedene. Hvis du heller vil en lukket tilbake, betyr det ikke at det må være kjedelig. Når du går ned midtgangen, vil ryggen være til de fleste av dine gjester, så ha noen intrikate detaljer som blonder eller krystaller på baksiden av kjolen er en flott idé.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *